Brf Hesseborns

Brf Hesseborns i Leksand, 27 st välplanerade bostadsrättslägenheter med en hög standard och ett riktigt centralt läge

Längs med den lugna Hantverkargatan, mellan Villagatan och Bygatan, uppfördes 2020-2021 en fyravåningsbyggnad. Fastighetens läge kan knappast vara mera centralt, inom 5 minuters gångavstånd så når du såväl Leksands affärs– och resecentrum, som skolor och fritidsanläggningar. Lägger du på några minuter till så når du både sjön Siljan samt Tegera Arena med ishockey och andra nöjen.

Fastigheten innehåller totalt 27 stycken lägenheter i flera storlekar. Plan ett till tre innehåller 2 RoK på 59 kvm, 3 RoK på 72-75 kvm samt 4 Rok på 96-100 kvm.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ljus och luftig känsla. Köksinredning och övriga materialval är noga utvalda och bidrar till den höga standarden på lägenheten. Fastigheten är fiberansluten vilket ger möjlighet att koppla in TV, internet och telefon via bredbandsanslutning.

Sommaren är en fantastisk period i Leksand och då är det skönt att kunna sitta utomhus. Samtliga lägenheter är utrustade med altan eller balkong, varav en del har i flera väderstreck. På fjärde våningen har dessutom ett par av lägenheterna egna takterrasser. Inglasning av altaner och balkonger går att välja till som tillval. Ramper samt entréer både från innergården och från Hantverkargatan, tillsammans med hissar, gör att lägenheterna blir lättillgängliga.

Lägenhetsförråd och cykelparkering finner du i källaren på respektive flygelbyggnad. På den lugna innergården finns det förutom trivselytor även miljörum, cykelställ och parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Förberedelser är gjorda för eventuell framtida installation av laddstolpar.

Brf Hesseborns i Leksand erbjuder ett bekvämt boende för såväl yngre som äldre. Ett boende med närhet till både naturen och den service som centrala Leksand har att erbjuda. För dig som idag bor i villa men vill slippa alla trädgårdsarbeten som gräsklippning och snöskottning mm- här är alternativet!

Inflyttning skedde under April 2021.

Kontakta mig för mer info om Hesseborns eller vår övriga projektutveckling

Anders Skoglund

Arbetschef Entreprenad/ Projektutveckling

Mobil: 070-405 04 53Direkt: 0247-25 60 30

Linked InLägg till kontakt i adressboken