Hur kan vi hjälpa din verksamhet?

Oavsett om ni är ett företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening så kan vår Byggservice-avdelning hjälpa er med era projekt.

Sedan 1891 har vi hjälpt företag och organisationer att bygga, reparera och ta hand om sina fastigheter. Vi är hantverkare ut i fingerspetsarna och lämnar aldrig ett jobb halvgjort eller halvdant. Ett bevis på det är att vi ofta fått i uppdrag att restaurera de hus som våra föregångare i Skoglunds byggt för över hundra år sedan.

Med vår stora yrkesstolthet kommer också en respekt för er och den verksamhet som ni bedriver. Därför är vi noggranna med att hålla tider, hålla rent och hålla våra ord. Ett urval av vad vi kan erbjuda företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Låt oss ta hela ansvaret

Har du fullt upp och dåligt med för tid att samordna eller synka olika hantverkare vid ett byggprojekt på eran arbetsplats? Skoglunds kan ta totalansvaret för erat projekt, ni handlar upp oss på totalentreprenad sedan handlar vi upp övriga entreprenörer för tex Målning, El, Ventilation och VS. Ni får bara en kontaktyta, dvs Skoglunds.  

Ombyggnader och tillbyggnader

Behöver ni bygga till, bygga om eller renovera era befintliga lokaler? Att genomföra ombyggnadsprojekt i lokaler där verksamheter samtidigt är i drift kräver en god planering och hänsyn, detta har vi på Skoglunds genomfört många gånger och kan gärna hjälpa er också.   

Löpande underhåll

Skoglunds Byggservice hjälper idag många företag med löpande reparationer och underhållsarbeten av deras lokaler och / eller fastigheter. Fördelen med detta är att vi känner din fastighet och dina behov, kan därför enkelt åtgärda ev skador som uppstår.

Byggnadsvård

Med vår långa erfarenhet så har vi kompetens att ta hand om och vårda gamla byggnader, vi behärskar många av de traditionella byggnadsmetoderna. Exempel på detta är renovering av Ros´n lada och Alvengården. Se fler referensobjekt här.

Förutom ovanstående kan vi hjälpa dig med mängder av andra tjänster, det finns inte plats att lista alla här så vi föreslår att du ringer oss istället, hitta din kontaktperson här.