Företagsforum - kontorshotell i Leksand

Är du enmansföretagare som tröttnat på att sitta hemma själv? Jobbar du på annan ort men skulle vilja ha ett litet kontor på hemmaplan? Oavsett så kan Skoglunds Företagsforum vara något för dig. Vårt kontorshotell i Leksand ligger på Norsgatan 32.

Företagsforum är Skoglunds eget namn på det som normalt brukar kallas för ett kontorshotell. Vi ser det som en mötespunkt där du som företagare ska kunna träffa likasinnade som en form av kollegor, likväl som du har ett eget rum där du kan stänga till och jobba ostört när det behövs. Det ska vara enkelt och smidigt att hyra ett rum på Företagsforum med flexibla kontraktsformer som våra förvaltare kan berätta mera om.

Företagsforum Leksand ligger så centralt du kan komma, nämligen i korsningen Norsgatan och Leksandsvägen. Inom ett stenkast har du ett fullt utbud inom handel, mat och annan service. Busshållplats och stora kundparkeringar finns också i samma kvarter, vill du ha frisk luft på lunchen tar du enkelt en promenad längs Solvändan eller nya Kajen vid Österdalälven.

Vi tittar även på att utöka med flera kontorsrum i Leksand den närmsta tiden, skicka gärna en intresseanmälan så återkommer vi snarast.

Kontakta mig om du vill hyra kontorsrum på Företagsforum i Leksand

Maja Finn

Hyresadministratör

Direkt: 0247-25 60 01

Lägg till kontakt i adressboken