Skoglunds Byggservice i Dalarna

Om ROT-arbete

Vi på Skoglunds Byggservice är ett byggföretag som hjälper till med alla slags byggprojekt. Vi finns på flera håll i Dalarna och våra hantverkare och snickare har lång erfarenhet av byggprojekt. Oavsett om det gäller din nya altan eller din stora renovering så tar vi oss an det med samma glädje och noggrannhet.

Det finns många fördelar med att anlita våra kunniga snickare och hantverkare. Du kan lita på att jobbet blir fackmässigt utfört och med god kvalitet. Vi har stor yrkesstolthet i det vi gör och vi vet att det lönar sig. Våra kunder har för vana att komma tillbaka gång på gång, det ser vi som ett tecken på att vi gör ett bra jobb.

Skoglunds Byggservice har flera systerföretag inom fastigheter, måleri, entreprenad och maskiner. Det gör att vi har en ekonomisk trygghet och en bred kunskapsbas när det gäller olika typer av hantverk. Vi kan enkelt ta hjälp av andra yrkesgrupper hos våra systerföretag, men du behöver bara ha en kontaktperson.

Får hobbyn tillräckligt med plats?

Ring oss för en kostnadsfri offert när du vill bygga om, ut eller nytt.

Så hjälper vid dig som privatperson

Behöver kontoret växa?

Vi hjälper dig anpassa, renovera eller bygga ut lokalerna.

Så kan vi hjälpa ditt företag

Det här med ROT

är ju toppen för dig som ska renovera hemma. Vi har gjort flera hundra ROT-arbeten och hjälper gärna dig med ett till.

Om ROT

Hur väljer man hantverkare?

Här hittar du en checklista med tips som vi hoppas att du får nytta av.

Se checklistan

Certifieringar

Som ett av de första byggbolagen i Sverige certifierade vi 2010 vårt ledningssystem avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För våra kunder betyder det säkrare, tryggare och effektivare leveranser.

Läs mer