Ska du bygga nytt, om eller till?

Oavsett om det är dina drömmars växthus som äntligen ska byggas eller en sliten trappa som måste repareras hjälper vi gärna till.

Sedan 1891 har våra snickare hjälpt privatpersoner, företag och organisationer att bygga, reparera och ta hand om sina hus och hem. Vi är hantverkare ut i fingerspetsarna och lämnar aldrig ett jobb halvgjort eller halvdant. Ett bevis på det är att vi ofta fått i uppdrag att restaurera de hus som våra föregångare i Skoglunds byggt för över hundra år sedan.

Med vår stora yrkesstolthet kommer också en respekt för dig och din bostad. Därför är vi noggranna med att hålla tider, hålla rent och hålla våra ord. Nedan finner du ett urval av vad vi kan erbjuda dig som privatperson.

Låt oss ta hela ansvaret

Är du trött på att samordna och synka olika hantverkare vid ett byggprojekt hemma? Skoglunds kan ta totalansvaret för ditt projekt, du handlar upp oss på en totalentreprenad och sedan handlar vi upp övriga entreprenörer för tex Målning, El, Ventilation och VS. Du får bara en kontaktyta, dvs Skoglunds.  

Åtgärda byggskador tex vattenskada eller brand

Skoglunds har avtal med de flesta stora försäkringsbolagen om att åtgärda skador, vi har därmed fått en bred erfarenhet och kunskapsbank att kunna lösa olika skador på ett smidigt sätt.    

Ombyggnad eller renovering

Behöver du få till nya ytor och flytta eller riva några väggar? Är det dags att byta fönster eller tak på din fastighet? Det fixar vi på Skoglunds. Behöver du byta kök så har vi dessutom ett samarbete med Marbodal där vi kan erbjuda bra paketpriser på färdigmonterade kök. Enkelt och bekvämt.

Till- eller nybyggnation

Oavsett om du behöver en altan innan sommaren, glasa in altanen inför hösten eller en carport till vintern, så kan du vända dig till oss på Skoglunds. Behöver du hjälp att bygga ett helt nytt bostadshus så kan våra snickare hjälpa dig med det också.

Övriga uppdrag

Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi lösa de flesta specialjobben inom bygg. Har du funderingar, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert när du vill ha hjälp med ditt drömprojekt.

Det här med ROT

är ju toppen för dig som ska renovera hemma. Vi har gjort flera hundra ROT-arbeten och hjälper gärna dig med ett till.

Om ROT-arbete

Hur väljer man hantverkare?

Här hittar du en checklista med tips som vi hoppas att du får nytta av.

Se checklistan